Poe, wat een volle week was het! De piek lag wel op woensdag, toen ik met mijn commissie een Bedrijvendag organiseerde. Supertof, maar ook wel behoorlijk stressvol. Gelukkig kon ik het de dagen daarna lekker rustig aan doen en had ik een paar leuke avonden in de planning!

Maandag was een lekker volle dag: goodies ophalen voor een goodiebag, programmaboekjes printen, goodiebags vullen en nog een hoop andere kleine taken. Onderweg naar huis mocht ik wel door deze mooie straat fietsen. Is Utrecht niet prachtig?

Bij thuiskomst vond ik dit op mijn bureau: mijn vriend verraste me met deze mooie bos bloemen! <3

‘s Avonds lekker genieten in het zonnetje op onze galerij. We aten een heerlijke Mexicaanse lasagne (recept kan je hier vinden!).

De dag erna was het nog steeds prachtig weer, dus dit keer zaten we met een bord pasta buiten.

Woensdag was dan eindelijk de dag waar ik met mijn commissie al een paar maanden naar toe had gewerkt: de bedrijvendag van mijn studievereniging. We hadden verschillende bedrijven geregeld die kwamen spreken op de dag over wat zij op het gebied van communicatie doen. Daarnaast hadden we o.a. ook goodiebags en een lunch geregeld, dus vertrok ik ‘s ochtends met een overvolle auto. De dag verliep heel goed en ik plofte aan het einde van de dag dan ook voldaan maar wel helemaal kapot op bed.

De volgende dag stond weer in het teken van de studie.

Maar natuurlijk moest ik ook even soggen, dus ruimde ik mijn kamer goed op. Kon ik eindelijk weer aan een net bureau met mijn mooie bloemen werken!

Na college en nog meer studiewerk was het wel even tijd voor een relaxte avond! Koffie, een pok├ębowl van Ritos en Netflix kijken met mijn vriend voldeden daar wel aan!

Zaterdag ging ik lunchen met mijn vriend bij de Bagels & Beans…

…en gingen we shoppen! Hij kon wel wat kleding gebruiken en ik mocht hem adviseren. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! :-)

Het begint waarschijnlijk een beetje saai te worden, maar zondag was weer een studiedagje. Over een maand heb ik lekker zomervakantie, maar tot die tijd heb ik nog behoorlijk wat deadlines.

Als ontspanning gingen mijn vriend en ik wel ‘s avonds naar de bios. We wilden al een tijdje Tomb Raider zien en de film was het zeker waard!

De week sloten we af met een drankje op de Neude, nog nagenietend van het heerlijke weer. Gelukkig kon dat ook, omdat we beiden de volgende dag lekker konden uitslapen vanwege Pinksteren.

De komende week zal ik ook nog wel lekker druk zijn met mijn studie: met 3 deadlines, 2 presentaties en een herkansing ben ik wel even zoet. Gelukkig is de zomervakantie al bijna in zicht! En tussendoor zijn er ook nog een hoop leuke dingen, zoals mijn kampioenswedstrijd volgende week. Lekker spannend dus!