Afgelopen week was het heerlijk zomers weer en daar heb ik dan ook uitgebreid van genoten (zoals je aan deze vrolijke foto wel kan zien haha!). Hopelijk blijft het deze week net zo mooi, dan ga ik lekker in het park aan mijn studie werken. Maar goed, eerst mijn diary van afgelopen week.

Op maandag sprak ik af met een vriendin in Leiden. Leiden kende ik nog niet zo goed, dus zou ze mij de stad laten zien en we zouden ondertussen gaan fotograferen. Liep jammer genoeg iets anders, want het was verschrikkelijk weer. Na een tijdje door de regen gelopen te hebben besloten we toch maar ergens op te gaan warmen. En hoe beter dan met taart?

Dinsdag was een lekker volle dag: ik had college, vergadering met mijn commissie en ging mijn telefoonscherm laten repareren. Om de tijd tussendoor te doden ben ik met twee vriendinnen bij de Starbucks gaan zitten werken. Kon ik gelijk de nieuwe glutenvrije panini proberen (was erg lekker)!

 

Donderdagavond hadden we huisavond: we begonnen bij Gamestate en sloten af met drankjes. Gamestate is zo’n Amerikaanse arcadehal, waar je allerlei soorten spelautomaten hebt staan en tickets kan winnen. Voor zo’n 10 euro ben je wel een uurtje zoet. Echt een supertoffe plek, zeker een aanrader voor een leuke avond!

Iedereen die wel eens in een studentenhuis komt, weet dat het ontzettend vies kan zijn. Daar is mijn huis geen uitzondering op. Al zolang ik er woon zit er schimmel in de groeven van de douche, die er met ieder normaal schoonmaakmiddel niet uit te krijgen is. Daarom bestelde ik speciaal schoonmaakmiddel en waagde ik me op vrijdag aan een uitgebreide schoonmaakbeurt. 2,5 uur later was ik ‘klaar’ en het verschil is enorm! Zoals je op de foto kan zien heb ik nog steeds niet alles gedaan, maar ik vond het voor nu wel mooi geweest. Na 2,5 uur was ik wel kapot!

Daarna douchen was trouwens heerlijk, het voelde opeens een stuk schoner haha!

5 mei: Bevrijdingsdag! Ik begon de dag op de Oude Gracht met een ijsje van Venezia. Vervolgens gingen we door naar Bevrijdingsfestival in park Transwijk. Het duurde even voor we binnen waren, maar vervolgens hebben we heerlijk genoten op het gras met drankjes. Kortom: perfecte zomerdag!

En om het nog beter te maken, was het gisteren weer zulk lekker weer! ‘s Ochtends moest ik hockeyen, wat met een keeperspak in dit warme weer wel wat minder was, en in de middag ben ik lekker aan het zwembad gaan liggen.

Eenmaal terug in Utrecht ging ik samen met huisgenoten nog even het park in. Zonnetje, ijs en een boekje erbij: heerlijk! Geef mij maar iedere dag van dit soort dagen!

Komende week wordt een lekkere volle week met vergaderingen, studie en een studentenfeest. En dat in een halve week, want donderdag en vrijdag zijn natuurlijk vrije dagen. Gelukkig zijn het bijna allemaal leuke activiteiten en kan ik donderdag en vrijdag lekker bijkomen.