Deze twee weken stonden vooral in het teken van mijn tripje naar Londen en natuurlijk Koningsdag. Aan de ene kant deed ik heel veel leuke dingen, maar tussendoor had ik ook genoeg lekkere luie dagen. Veel beter kon het dus niet worden, zeker in combinatie met het mooie weer!

Week 16

Maandagochtend begon al erg vroeg: een vriendin kwam terug van een flink aantal maanden reizen en dus ging ik haar ophalen. Ik zou er al om half 8 zijn, maar gelukkig zag ik nog op tijd dat de vlucht meer dan een uur vertraagd was en kon ik nog ietsje langer doorslapen.

‘s Middags hielp ik een huisgenootje met haar onderzoek. Ik kreeg allemaal plakkers op mijn gezicht, zodat de spierspanning gemeten kon worden. Zag er erg grappig uit! We sloten de middag af met een drankje op het terras, heerlijk in het zonnetje!

De volgende dag was ik weer vroeg op Schiphol. Ik vloog namelijk samen met Elisanne en Evie naar Londen! We hadden alle drie een weekje vakantie, dus die besloten we goed te benutten. Van dinsdag tot en met donderdag verbleven we in Londen. We hadden drie heerlijke relaxte dagen met ook nog eens geweldig weer. Genieten dus!

Drie dagen lekker eten (met cocktails!) & leuke hotspots bezoeken <3

Na een uur vertraging vlogen we met een prachtige zonsondergang terug. Genieten natuurlijk, al had ik die zonsondergang liever ergens in Londen bekeken met nog wat extra dagen voor de boeg ;-)

Een uitgebreider verslag van Londen zal nog volgen in een Londen Diary!

Nog helemaal in de relaxte vibe van Londen besloot ik vrijdag ook rustig aan te beginnen met een maskertje. Dankzij de paar dagen weg zat ik echter ook weer vol energie en motivatie. Daar maakte ik maar gelijk goed gebruik van door mijn kamer anders in te richten. Toegegeven, na een uur vroeg ik me wel af waaraan ik in hemelsnaam was begonnen met het warme weer (28 graden <3), maar toen ik eenmaal klaar was was ik helemaal gelukkig met het eindresultaat. De dag sloot ik af met drankjes op de galerij in het zonnetje.

Zaterdag ging ik – heerlijk burgerlijk – met mijn vriend naar de Ikea. Zijn bed zakt iedere keer door, dus besloten we maar eens een nieuwe uit te zoeken. We hebben er eentje gekozen, nu nog een keer een auto regelen zodat we het ook mee kunnen krijgen! Natuurlijk gingen we als tussenstop ook gelijk even lunchen in het restaurant.

‘s Avonds sloten we weer af op de galerij, dit keer met een barbecue. Dit mooie weer mag van mij wel blijven! <3

Week 17

Maandag begon mijn nieuwe blok weer, maar gelukkig ben ik standaard vrij. Die dag besteedde ik wel aan mijn studie. Niet erg spannend, maar moet ook gebeuren natuurlijk. Gelukkig was het blok pas net begonnen dus hoefde ik nog niet heel veel te doen.

Dinsdag ging ik lunchen met een paar vriendinnetjes van mijn studie. Door andere vakkenpakketten zien we elkaar nu nog maar heel weinig, dus het was wel eens tijd om bij te kletsen! We gingen naar Toque Toque, een tentje midden in het centrum van Utrecht.

Woensdag zette ik mijn opruimwoede van de week ervoor door en besloot ik mijn kledingkast maar eens uit te zoeken. Een hoop kleding in mijn kast draag ik eigenlijk niet meer omdat het niet meer goed valt (ik ben wat afgevallen). Die heb ik maar gelijk op United Wardrobe gezet (je kan mijn kleding hier vinden, mocht je interesse hebben).

Donderdag deed ik lekker rustig aan met Netflix en yoghurt met granola als snack. ‘s Avonds ging ik nog even naar de vrijmarkt in Utrecht. Hing een hele gezellig sfeer!

Vrijdag was het natuurlijk Koningsdag en dat vierde ik met mijn vriend en een aantal van zijn vrienden bij Kingsland in Amsterdam. De dag erna heb ik maar lekker rustig aan gedaan, zo’n dagje is toch best slopend! Ook zondag heb ik niet bijzonder veel gedaan: mijn dag bestond uit studie en relaxen met huisgenoten.

Het waren twee heerlijke weken met lekker veel vrije dagen! Konden alle weken maar zo zijn! :)