Lekker eten, lasergamen, escape room… Ondanks mijn tentamen en paper waren dit twee heerlijke weken! Zeker toen het weer eindelijk eens wat beter werd, was het echt genieten.

Week 14

Na een druk weekend met veel op en neer reizen (naar o.a. mijn familie), begon de week op maandag redelijk rustig. Het was natuurlijk tweede paasdag en dat hebben mijn vriend en ik bij zijn familie gevierd. We zijn eerst lekker gaan brunchen en hebben daarna de Onze Lieve Vrouwentoren in Amersfoort beklommen. Zelf maakte ik geen foto’s – ik had een beetje last van hoogtevrees – maar iemand maakte wel deze foto van ons. Lijkt bijna alsof we totaal niet bang zijn, toch?

Dinsdag werkte ik de hele dag thuis aan mijn paper. ‘s Avonds probeerde ik eindelijk de nieuwe Cornetto, die vegan én glutenvrij is! Om eerlijk te zijn was ik van tevoren een beetje sceptisch, maar hij was heerlijk!

Ook woensdag zat ik de hele dag thuis aan mijn paper te werken. Ik moest een onderzoek doen naar de discours rondom gamification bij meditatie apps. Superinteressant, maar wel lastig! Er zijn dan ook aardig wat uurtjes in gaan zitten, dus moest ik mezelf wel even belonen met deze paasbol (een Bossche Bol met versiering). Deze van de AH was gewoon glutenvrij!

Donderdag had ik vergadering met mijn commissie in de binnenstad. Toen ik bij mijn fiets terugkwam kwam ik er alleen achter dat hij helemaal kapot was. Blijkbaar was hij omgevallen en was er vervolgens een auto overheen gereden. Volgens de fietsenmaker was deze ook niet meer te redden, dus heb ik een nieuwe fiets gekocht. Best een duur grapje…

‘s Avonds gezellig lasergamen met mijn huisgenoten! Ging best lekker, ik eindigde twee keer 3e!

Donderdagavond kwam eindelijk m’n ukelele binnen! Aangezien we pas laat thuis waren kon ik hem pas op vrijdag uitpakken en natuurlijk heb ik meteen even erop gespeeld! Het weekend ervoor was ik naar Key Music in Rotterdam geweest en daar had ik deze gespot. Ik twijfelde eerst nog erg of ik hem wel moest kopen, maar uiteindelijk heb ik hem twee dagen later toch besteld. En het is nu al een geweldige aankoop! Ik ben nu bezig met het leren ‘Lava‘, een liedje van Disney (het filmpje is echt een aanrader, mocht je hem nog niet kennen!). Mocht je nog andere aanraders hebt, hoor ik het graag!

De dag erna namen mijn vriend en ik mijn neefje een dagje mee in Utrecht en naar het Spoorwegmuseum. Het was echt superleuk, maar man, wat was het vermoeiend! Kreeg gelijk wat meer respect voor mijn ouders met hun 5 kinderen.

Zondag sloot ik het weekend af met een barbecue met mijn huisgenoten. Wat was het heerlijk om eindelijk weer buiten te kunnen zitten in het zonnetje!

Week 15

De dagen erna waren vrij saai en ik maakte dan ook amper foto’s (behalve van mijn aantekeningen). Op woensdag had ik namelijk tentamen, dus spendeerde ik mijn dagen, binnen, met mijn neus in de boeken. Tussendoor genoot ik wel van het lekkere weer op m’n balkon.

Woensdag had ik mijn tentamen en daarna had ik eindelijk vakantie! ‘s Middags fietste ik door deze straat naar huis toe, echt een prachtige plek!

Donderdag vierde ik mijn vakantie gelijk goed: ik liet m’n nagels doen (bij The Happy Toko, aanrader!), ruimde mijn kamer eindelijk eens op en ging ‘s avonds met mijn vriend voor zijn verjaardag sushi eten en daarna een Escape Room doen. We haalden hem net, met enkele seconden over!

De rest van de week was lekker rustig: we vierden de verjaardag van mijn vriend nog bij zijn ouders en ‘s avonds met vrienden en op zondag had ik een hockeywedstrijd en keek ik ‘s middags PSV – Ajax. Lekker relaxed dus en ik heb dan ook weinig m’n telefoon gebruikt. Dat was wel even genieten!