Over

Hoi! Wat leuk dat je op mijn site bent! Ik ben Marlot, de schrijfster achter deze blog. Ik ga door het leven als een Technische Bedrijfskunde student aan de TU/e, als keepster van mijn hockeyteam en als series en koffie verslaafde.

Over mij

Hoi! Ik ben Marlot, 21 jaar en het brein achter deze blog. Op dit moment studeer ik Technische Bedrijfskunde in Eindhoven en Communicatie- en Informatiewetenschappen in Utrecht.

In mijn vrije tijd sta ik vaak op het hockeyveld in mijn keeperspak. Daarnaast spendeer ik aardig wat tijd aan mijn blog. Ik schrijf, fotografeer en hou me bezig met alle andere zaken eromheen. Stiekem is dit echt mijn favoriete hobby. Schrijven en fotograferen heb ik altijd al geweldig gevonden: in groep 4 schreef ik mijn eerste ‘verhaal’ en liep ik het liefste de hele dag met mijn ‘lotje camera’ (nog zo’n oude mét een echt filmrolletje) rond. Dat ik die twee nu kan combineren is natuurlijk heerlijk en echt een soort droom die uitkomt.

Over The Coffee Type

Al sinds de basisschool heb ik een liefde voor schrijven en fotograferen. Deze twee hobby’s heb ik samengevoegd in de plek waar je nu naar kijkt: The Coffee Type. Ik ben slecht in keuzes maken en dat zie je terug in The Coffee Type: mijn blog gaat niet over één onderwerp, maar valt onder de categorie lifeblog.

No Comments

Leave a Reply