Over

 

Over de schrijfster

Hoi! Ik ben Marlot, een 20-something en de schrijfster van deze blog. Op dit moment studeer ik Communicatie- en Informatiewetenschappen in Utrecht. Utrecht is ook de plaats die ik met veel trots mijn thuis mag noemen. Is het niet omdat ik thuis of op de uni zit, dan is het wel omdat ik aan het vergaderen ben voor mijn commissies, met vriendinnen nieuwe eettentjes aan het ontdekken ben, of omdat ik zangles heb.

Bloggen is een van mijn allergrootste hobbies. Toen ik zo’n 12 jaar was starte ik mijn eerste blog waarop ik verhalen deelde. Nu, bijna een decennium verder, houd ik een lifeblog bij. Zo kan ik mijn hobby combineren met mijn favoriete bezigheden, zoals eten, koffie lurken en nieuwe series ontdekken.

Over The Coffee Type

De naam The Coffee Type zegt het eigenlijk al: deze blog is gericht op koffietypes. Mensen, meestal millennials, die graag koffie drinken en dat het liefste doen in hippe eettentjes of koffiebarretjes.

The Coffee Type is een lifestyle blog. De soort onderwerpen die je hier voorbij ziet komen zijn dan ook vrij breed en kunnen gaan van over het goed inplannen van je studie tot de beste (glutenvrije) eettentjes.

No Comments

Leave a Reply