Doelen in Oktober

Life Improvement Tag

Na een maand overgeslagen te hebben, leek het me wel weer eens tijd om een lijstje met doelen op te stellen. De afgelopen maand ben ik er überhaupt niet aan toe gekomen om over doelen na te denken, laat staan ze ook daadwerkelijk uitvoeren. Nu langzaamaan alles een beetje begint te settelen, heb ik eindelijk de tijd om nog wat te doen naast het studeren, werken en mijn sociale leven.

Bloggen

“Hé Marlot, wat is er met je geweldige blogplanning gebeurd?” Tja, zullen we dat maar gauw vergeten? De ene dag was ik nog braaf volgens mijn planning (3 keer per week) aan het bloggen, de volgende dag kwam opeens mijn herkansing eraan en ging het compleet mis. Het compleet mis gaan heb ik ook maar gelijk doorgezet in september.
Hoewel er momenten zijn dat ik het niet mis (de hoeveelheid tijd die het kost, de stress van het op tijd online zetten), kan ik toch echt niet zonder. Zelfs al is het met een dramatisch schema waar niemand iets van begrijpt – inclusief ik.

Mijn vakken bijhouden

Hoewel ik stiekem het liefste minstens mijn vakken met een 8 zou afronden, ken ik mezelf goed genoeg om te weten dat dat waarschijnlijk toch niet gebeurt. En, eerlijk is eerlijk, ik zou eigenlijk allang blij zijn als ik alles een beetje bij weet te houden. Iets dat tot nu toe nog best netjes gaat: in Utrecht ben ik helemaal bij en met mijn studie in Eindhoven loop ik maar een klein stukje achter. Iets wat ik hopelijk deze week heb bijgewerkt.

Mijn leven in Utrecht opbouwen

Jullie konden al lezen dat ik al aardig begin te settelen, maar toch zijn er nog een hoop dingen die ik moet regelen of waar ik aan moet wennen. Van kleine dingen (zoals mandjes halen) tot wat grotere dingen (een sport vinden die ik doordeweeks ga doen).
Op dit moment staat eerst het afmaken van mijn kamer op de planning. Ik mis nog behoorlijk wat opbergruimte, dus wil ik er nog een kast inzetten (als het past tenminste) en wat plankjes ophangen. Best fijn als ik straks niet meer alles in dozen moet zoeken!

Voor deze keer laat ik het even bij deze 3 doelen. Oktober zit voor mij al aardig vol, met veel verjaardagen – inclusief de mijne! Verder hoop ik weer met een aantal vriendinnen te kunnen afspreken. Veel ruimte voor andere doelen is er dus niet. Plus, het is beter om op minder doelen te focussen en alles te halen, dan veel te veel willen doen – dat doe ik regelmatig – en niets halen.

Personal
Vorige post
Volgende post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Charelle
    maandag, 26 september 2016 at 07:40

    Helemaal met je eens Marlot, beter minder doelen die haalbaar zijn, dan teveel onhaalbare doelen! Good luck en fijne verjaardag alvast! ;)

  • Leave a Reply